Suurise to glory中文中文是什么意思

Rokua Health & Spa洛库阿健康Spa度假村预订_Rokua Health & Spa洛库阿健康Spa度假村优惠价格_Booking.com缤客Casa de Férias Tammsaare Holiday House (Estónia P?rnu) - Booking.comPrivate Apartment - Louvre - Saint Honoré, Parigi – Prezzi aggiornati per il 2018Resort Rokua Health & Spa, Finland - Booking.comSuuri ravintola&&nestys 2015: HelsinkiMe kysyimme. Te ??nestitte. Esittelyss? Helsingin ravintola??nestyksen voittajat.
Topi Keskisarja (vas.) vastaa Treffipubin keitti?st? ja Andy Solomon py?ritt?? paikkaa.
Paras ruoka, paras kortteliravintola: Treffipub
Suuren ravintola&&nestyksen voittajat
Suuren ravintola&&nestyksen suurin yll&tt&j& Helsingiss& on Herttoniemen metroaseman l&heisyydess& toimiva Treffi Pub & Bistro, joka putsasi p&yd&n sek& Paras ruoka ett& Paras tulokas -kategorioissa. Jo parikymment& vuotta asiakkaitaan kaljakuppilana menestyksekk&&sti palvellut l&hi&ravintola n&ytt&ytyy yleis&n silmiss& tulokkaana vuosi sitten rakennetun keitti&n ja siihen liittyv&n uudistuksen ansiosta. Alle vuodessa keitti& puuhiiligrilleineen onnistui j&tt&m&&n ravintola&&nestyksess& taakseen muun muassa Olon ja Farangin kaltaiset kestomenestyj&t.
&Kyll& ovipumppu on laulanut viime kuukaudet aika kovaa&, sanoo Treffipubin omistaja Andy Solomon tyytyv&isen&.
Huippuluokan keitti&n rakentaminen l&hi&pubiin ja sen t&ytt&minen osaavilla tekij&ill& ei ole itsest&&nselv& bisnesvalinta.
&Kun on 20 vuotta toiminut menestyv&n& pubina ja tekee siihen j&tti-investoinnin t&llaisena aikana, niin riski on tietysti iso. Pakko siihen oli itse uskoa, vaikka monet eiv&t uskoneet ja pitiv&t hulluna&, Solomon sanoo.
Paras ruoka TOP 5
Treffi Pub & Bistro
Paras kortteliravintola TOP 5
Treffi Pub & Bistro
Majava Baari
Lue pidempi artikkeli Treffipubista:
Paras tulokas, Paras palvelu:&The Cock
Richard McCormick tiet&&, millaista on kehitt&& uusia ravintoloita, mutta h&n tiet&& my&s sen, ettei toimivan konseptin luominen ole helppoa.
&Kehitt&minen ei lopu, kun ravintola on valmis. Se on vasta ensimm&inen piste. T&m& on jatkuvaa yll&pitoa ja kehitt&mist&. Olemme vaihtaneet The Cockissa listaa nelj& kertaa vuoden aikana&, McCormick kertoo.
&Vaikka sinulla olisi vahva visio, ja se visio on yleens& oikea, tulee pieni& asioita, joita et osannut odottaa ja asiakkaat odottavatkin jotain muuta. Siksi pit&& olla avoin mieli ja pysty& antamaan ravintolalle tilaa muuttua.&
T&st& esimerkkin& McCormickin ja Ville Relanderin py&ritt&m& Kasarmitorin The Cock luotti aloittaessaan ajatukseen jaettavista annoksista, joita tarjoiltaisiin alakerrassa, kun yl&kerrassa k&yt&ss& olisi & la carte -menu.
&Se oli liian vaikeata ihmisille ymm&rt&&, joten luovuimme ideasta.&
McCormickin mukaan uutta ravintolaa suunniteltaessa on helppo sortua ylianalyyttisyyteen, kun yksinkertaiset ratkaisut olisivat usein toimivimpia. Sandron menestys on auttanut h&nt& tunnistamaan aiempia virheit&&n ja l&yt&m&&n homman ytimeen.
&Puhun mieluummin sielusta kuin konseptista. Konsepti kehitet&&n toimistossa tiimin kanssa, kun itse haluan kehitt&& ravintolalle syd&men ja sielun. Ravintolalla pit&& olla ytimess&&n arvot, jotka heijastuvat toiminnan kaikille osa-alueille.&
Henkil&kunta on keskeisess& roolissa siin&, ett& sielu heijastuu my&s asiakkaille. T&ss& The Cockissa on ilmeisesti onnistuttu, sill& palvelu palkittiin kaupungin parhaana. McCormick kuvailee The Cockin palvelua syd&melliseksi ja ihmiset aidosti kohtaavaksi, sen sijaan, ett& keskitytt&isiin etikettiin tai palvelun tehokkuuteen.
&En voi olla t&&ll& joka ilta, joten ty&ntekij&iden pit&& heijastaa sinua. Uusia ihmisi& palkatessa pit&& l&yt&& tasapaino sen v&lille, ett& ihmiset ovat sek& ammattimaisia ett& mukavia. Totta kai haluan palkata vain ihmisi&, kenen kanssa tulen toimeen, mutta samaan aikaan pit&& olla riitt&v&sti ammattimaisuutta.&
Paras palvelu TOP 5
Majava Baari
Paras tulokas TOP 5
Treffi Pub & Bistro
Pub Pikku Katti
Paras brunssi, Paras kasvisruoka, Paras etninen:&Sandro
Richard McCormick on my&s yksi Sandron omistajista yhdess&&Pasi Virran,&Hitcham Mountassirin ja&Hitcham Daoussin kanssa. Kalliossa ja Eirassa palvelevasta, L&hi-id&n, V&limeren ja pohjoisen Afrikan makumaisemissa seikkailevasta ravintolasta on tulossa moderni klassikko ja kestomenestyj& Ciyn ravintola&&nestyksess&. T&ll& kertaa Sandrossa putsattiin paikan kokonaisuutta hyvin kuvaavat kategoriat: paras brunssi, kasvisruoka ja etninen.
Uuden paikan avaaminen Eiraan onnistui odotetun hyvin ja ravintola on usein t&ynn& my&s sill& puolella kaupunkia. Listat, raaka-aineet ja koko safka on samaa, mutta kaupunginosien erot painavat joidenkin ruokailijoiden mieless&.
&On huvittavaa, ett& joidenkin mielest& toisessa on toista parempaa ruokaa. Se tarkoittaa, ett& tunnelma vaikuttaa ihmisten kokemukseen&, McCormick sanoo.
&Kallio on Kallio. Siell& on laajempi valikoima erilaisia ihmisi& ja oma tunnelmansa. Eirassa asuu hieman erilaista v&ke&.&
Paras brunssi TOP 5
Paras kasvisruoka TOP 5
Paras etninen TOP 5
Lemon Grass
Kuva: Adrian Perez / Flickr.com
Paras keikkapaikka:&Tavastia
Tavastian valinta vuoden parhaaksi keikkapaikaksi tuskin yll&tt&& yht&&n ket&&n. Suvereenisti kentt&& hallitseva, mutta esimerkiksi The Circukselta kiriapua saava legendaarinen rokkiklubi on vet&nyt l&pi j&lleen yhden mahtavan vuoden. Vuosi alkaa ja p&&ttyy Tavastialla uuden vuoden Helldone-festarista ja p&&ttyy samaiseen tapahtumaan.
&Vuodenvaihteen Helldone-juhlat ovat aina suuri tapahtuma. Ihmiset saapuvat keikalle ymp&ri maailmaa ja kovimmat fanit kyselev&t keikan per&&n jo kev&&st& l&htien&, kertoo Tavastian tiedottaja Olga Kaijalainen.
&Syksy on ollut mahtava, paljon loppuunmyytyj& keikkoja: Yelawolf, Michael Monore, Periphery, CMX, Bo Kaspers Orkestra, Diablo ja kymmenisen muuta.&
Vuodenvaihteen Helldonen suosiota selitt&& illan is&nt&, vuosi vaihtuu Tavastialla nimitt&in jo ties kuinka monetta kertaa Ville Valon ja HIMin johdolla.
Tavastian tammi- ja helmikuu alkaa olla buukattuna. Kaijalaisen mukaan keikkav&ke& on hyvin liikkeell& ja uusiakin juttuja kehitet&&n heid&n varalleen. Niist& yksi on tammikuussa k&yntiin py&r&ht&v& show & dinner -konsepti lapsille ja heid&n vanhemmilleen.
Paras keikkapaikka TOP 5
Virgin Oil
Paras y&ruoka:&Fafa&s
Parhaan y&ruokakategorian menestyj&t kertovat melko kattavasti siit&, mit& n&lk&iset kulkijat tunkevat suuhunsa vaeltaessaan &iss&. Fafa&s on herkku yli muiden, Manala, Jaskan Grilli ja Eerikin pippuri klassikoita, viidenneksi kiilannut McDonald&s valitettavan monen arkitodellisuutta.
Fafa&sissa saattaa joutua y&aikaan odottamaan jonkin aikaa herkullista pitaansa, mutta odottaminen palkitaan suussa sulavalla m&t&ll& ja yleens& tunnelma on Iso Roban tai Kampin y&aikaan palvelevissa Fafa&seissa tiivis mutta rento.
Fafa&sissa voi taatusti luottaa falafeliin ja bataattiranskalaisiin. Kuten muistakin katuruokamestoissa on opittu, kannattaa omat setit varustaa lis&ksi chilill& ja korianterilla.
Paras y&ruoka TOP 5
Jaskan Grilli
Eerikin pippuri
McDonald&s
Smartum & Paras lounas:&Pompier
Kaupungin paras lounas rakentuu tuoreista raaka-aineista keitti&n omin k&t&sin, ilman puolivalmisteita.
&Laadukkaista raaka-aineista kiinnipit&minen ei ole vaikeata, mutta vaatii paneutumista. Meid&n katetavoitteita ei m&&ritell& toimistossa etuk&teen, vaan keitti&ss& t&ss& menness&&, kertoo Pompierin Janek Bjurstr&m.
&Mieluummin sentti per lounas kotiin, jos menee satoja p&iv&ss&, kuin niin, ett& katetta tulee enemm&n, mutta tuolit on tyhji&.&
Pompier palvelee sek& Espalla ett& Albertinkadulla. Lounasrintamalla kilpailu on kovaa ja ty&paikkaruokailijat nauttivat vaihtelevan tasoisista, mutta samaan kympin hintaluokkaan osuvista lounaista etuseteleill&&n. Harvemmassa paikassa kympill& p&&st&&n t&ydelliseen tuoreuteen.
Pompierissa on puolen p&iv&n aikaan jengi& sen verran, ett& oma lounas kannattaa ajoittaa mahdollisuuksien mukaan joko ennen tai j&lkeen pahinta ruuhkaa. Kattausta kehitet&&n herk&ll& korvalla.
&Asiakasta pit&& kuunnella. Saammekin asiakkailta toivomuksia ja toteutamme niit&. Esimerkiksi kasvisruokien kanssa haluamme, et&t vieras kertoo mielipiteens& siit&, oliko lounas riitt&v&n kattava. Asiakkaat saattavat tiet&& nyky&&n aika paljon enemm&nkin. Jos asiakas kehuu jotain uutta tuotetta, me ei v&ltt&m&tt& tiedet& siit& mit&&n ja voi olla, ett& me kokeillaan sit&&, Bjurstr&m sanoo.
Paras lounas TOP 5
Kuva: Rymy-Eetu / Facebook
Paras bailupaikka:&Rymy-Eetu
Bailupaikan titteli pysyy tiukasti Rymy-Eetun hyppysiss&. P&yd&ll& bailaamisesta, v&litt&m&st& tunnelmastaan ja Oktoberfest-meiningeist& tunnettu ravintola omaa todella uskollisen kanta-asiakaskunnan, mutta tarjoaa my&s kiinnostavan tuulahduksen satunnaisille k&vij&ille.
Rymy-Eetun meininki p&&see yll&tt&m&&n. Trendien aaltojen harjoilla surffaavat kuppilat ja ravintolat ovat aikansa ilmi&it&, mutta Rymy-Eetussa p&&see hetkeksi pois arjen kurimuksesta hipsterismin tavoittamattomiin. Siell& lauletaan kova&&nisesti yhdess&, herkutellaan retroruokaa ja olutta ja lopuksi totta kai hyp&t&&n p&yd&lle osoittamaan kisakunto.
Baijerilais-suomalaisen Rymyn esikuvana on toiminut maailmankuulu M&nchenin Hobr&uhaus. Live-musiikkia tarjotaan viisi tuntia p&iv&ss& ja valikoima vaihtuu nahkahousumusiikista, Suomipopin kautta hitteihin ja juomalauluihin.
Paras bailupaikka TOP 5
Kaarle XII
Majavan baaritiski muistuttaa siit?, ett? kaikki erehtyv?t joskus, jopa City.
Paras baari:&Majava
Jos Herttoniemen Treffipubissa on l&hes kaikki muuttunut uuden keitti&n my&t&, asia on p&invastoin Kallion ytimess& palvelevan Majava Baarin kohdalla: mik&&n ei ole muuttunut vuodessa. Samat naamat kuormittavat baaritiski&, mutta legendaarinen maine tuo paikalle my&s satunnaisia uusia tuttavuuksia.
&L&yt&&h&n t&nne uuttakin jengi&. T&ss& k&y kaikenlaista uutta naamaa ja turistia katsomassa&, kertoo Mikko Vehmas Majavasta.
Majava Baarista on rakentunut ilmi&, jonka voi bongata eri puolilta maailmaa seikkailevan Majava-logon muodossa. Majava-tarra on n&hty muun muassa koristamassa Australian ilmavoimien tarkka-ampujan kyp&r&&. Australialaiskaveri oli lomansa aluksi py&r&ht&nyt Majavassa ja p&&tynyt viett&m&&n l&hes koko lomansa siell&.
Paras baari TOP 5
Majava Baari
Treffi Pub & Bistro
Paras sisustus:&Kipin&
Kuva: Kipin? / Facebook
Kipin&-baari on yksi Kallion uusista tulokkaista. Perinteikk&&seen baaritilaan Kolmannelle linjalle t&ysin uudestaan rakennettu baari valikoitui Cityn lukijoiden suosikiksi sisustukseltaan. Kipin&ss& tunnelman luovat vanhan ajan huonekalut ja niiden kanssa samaan beigeen s&vyyn sointuva biljardip&yt&. Kipin& oli perustajilleen unelma baarista, jossa palvelu nostetaan uudelle tasolle ja nimi Kipin& kuvasti t&t& paloa. Kipin&n sisustuksessa arvokkaalta vaikuttavat kalusteet onnistuvat luomaan rennon tunnelman ja sisustukseen panostaminen n&kyy esimerkiksi vessassa, jossa ehostautuminen tapahtuu luksusluokan peilin edess&.
Vuodenvaihdetta kohti ment&ess& kev&&ll& valmistunut Kipin& on onnistunut l&yt&m&&n paikkansa Kallion baariskenest&. Baari viihdytt&& asiakkaitaan muun muassa stand upilla, futiskatsomoilla, tietovisoilla ja bingoilloilla. Juoman lis&ksi tarjolla on fingerfood-m&tt&&.
Paras sisustus TOP 5
Steam Hellsinki
Majava Baari
Paras terassi:&mbar
Suuren ravintola&&nestyksen katkeransuloisin palkinto menee t&n& vuonna kaupungin ytimess& liveohjelmallaan kes&kansaa viihdytt&neelle mbarille, jonka terassin &&nest&j&t arvottivat j&lleen kaupungin parhaaksi. Mbar joutui sulkemaan ovensa marraskuussa Lasipalatsin aukiolle tulevan Amos Andersonin museon rakennust&iden tielt&.
&Meill& oli poikkeuksellisen hyv& henkil&kunta, asiakkaat ja artistit. Heit& on ik&v&. Meni siin& my&s monen olohuonen kaupungin ytimess& hakuun. En ottanut tehtyj& p&&t&ksi& henkil&kohtaisesti. Ne kertoivat kuitenkin siit&, ett& kaupunki- ja populaarikulttuurin asema Helsingiss& ei ole kovin vahva, eiv&tk& kaavamuutoksien tai kaupungin omien tilojen kehitt&minen ota yritt&ji& ajoissa tai tosissaan mukaan. T&ss& on kaupungilla parannettavaa&, kertoo mbarin perustaja Tapio M&kel& sulkemisen j&lkeisist& fiiliksist&&n.
Mbariin on helppo tulla eri puolilta kaupunkia sen keskeisen sijainnin ansiosta, mutta M&kel&n mukaan uniikin paikasta teki Lasipalatsin aukion suojaisuus muuten hektisess& ja autojen t&ytt&m&ss& keskustassa. Useimmista terasseista mbarin erotti laaja musiikkikattaus. Osaako M&kel& arvioida, miksi niin harvalla terassille kuullaan live-musaa?
&Jos alueella on asutusta, lupien saanti s&&nn&lliseen anniskelu- ja musatoimintaan on kiven alla. Toinen puoli on se, ett& Suomen suvis&& on kovasti vaihteleva. Tarvitaan kunnon stage ja markiisit ja mielell&&n kiinte& PA. Sellaisille taas ei oikein saa rakennuslupaa. Kaupunki perii vuokraa neli&ist&, ei asiakaspaikoista kuten ennen. Kun yht&l&&n tulee palkkiot b&ndille, extra pokeille ja teknikoille sek& tekij&noikeusmaksut, vaaditaan terassilta my&s kokoa, jotta myynneill& kulut katetaan. Lasipalatsin aukiolla mbarin terassissa yht&l& toimi hienosti. Yli tuhat eri artistia esiintyi meill& viimeisen kolmen vuoden aikana.&
M&kel& on saanut mbarista syksyn mittaan niin hyv&& palautetta, ett& se on saanut h&net miettim&&n jatkosuunnitelmia.
&Se toki kannustaa miettim&&n, mit& voisi tehd& jossain muualla viel& kiinnostavammin.&
Paras terassi TOP 5
Mattolaituri
On the Rocks
Henry&s Pub
Paras kahvila:&Ekberg
Kuva: Ekberg / Facebook
Uusia trendikk&it& kahviloita nousee ymp&ri kaupunkia kuin sieni& sateella. Sitten on ne, jotka ovat ja pysyv&t. Ekberg on helsinkil&isen kahvilakent&n ehdoton ja ajaton klassikko, joka on houkutellut laadukkaan kahvin ja kahvilakulttuurin yst&vi& jo 1800-luvun puoliv&list& asti. Rauhan- ja Mariankatujen kulmassa aloittanut kahvila siirtyi Aleksanterinkadun kautta nykyiseen sijaintiinsa jo vuonna 1915, kun perhe rakennutti talon. Nykyinen kahvilan omistaja Otto Ekberg on alkuper&isen perustajan Fredrik Ekbergin j&lkel&inen nelj&nness& polvessa.
Yksi Ekbergin vahvuuksista on aamiainen, joka ker&& n&lk&isi& kaupunkilaisia aamuvarhaisesta l&htien nauttimaan runsaista herkuista ja kuuluisista j&lkiruokaleivoksista. N&yteikkunoista l&ytyv&t herkut, samoin kuin kaikki sy&t&v&ksi tarkoitettavatkin herkut rakentuvat Ekbergill& k&sity&n&.
Paras kahvila TOP 5
La Torrefazione
Strindberg
Good Life Coffee
Paras katuruoka:&Street Gastro
Kuva: Street Gastro / Facebook
Street Gastro on yksi helsinkil&isen katuruokakulttuurin nousun sanansaattajista. Herkulliset Gastron leiv&t l&yt&v&t n&lk&isten vatsoihin eri puolilla kaupunkia aktiivisen rekan ansiosta ja herkkuja on p&&ssyt nauttimaan esimerkiksi Alppipuiston kes&tapahtumissa ja nyt Tuomaan markkinoiden joulumeiningeiss&. Street Gastro ei pys&hdy paikoilleen, vaan etsii koko ajan uusia v&yli& saada leip&ns& ihmisten k&siin, viimeisimp&n& Kamppiin yhdess& Kimchi Wagonin kanssa avattu pop up -kuutio sek& Hietalahden hallin maistelutapahtumassa.
Street Gastro vakituiset ravintolat l&ytyv&t Iso Roobertinkadulta Punavuoresta sek& Vaasankadulta sek& Hietalahden kauppahallista.
Smartum mukana Suuressa ravintola&&nestyksess&
Tunnetko Smartum Lounaan? Kotimainen vaihtoehto lounasedulle.
Katso, miss& kaikkialla voit k&ytt&& Smartumin .
Ravintoloitsija, puuttuiko ravintolasi listalta? Liity Smartumin .
Kommentoi juttua

我要回帖

更多关于 rise to glory中文 的文章

 

随机推荐